Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@23:27:45 GMT

«کیف انگلیسی» با چه هزینه‌ای ساخته شد؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۴۹۹۹۸

«کیف انگلیسی» با چه هزینه‌ای ساخته شد؟

مدیر شبکه دو سیما در گفت‌وگو با ایسنا درباره مرحوم سیدضیاء‌الدین دری اظهار کرد: قبل از هر چیز باید از آن بزرگوار یاد کنیم؛ هنرمند ارجمندی که سال‌های طولانی با دغدغه‌های خاص خود و دل‌مشغولی‌های بسیار، کارهای خوب و آثار ارزشمندی را دنبال کرد به ویژه سریال‌های «کیف انگلیسی» و «کلاه پهلوی». او ابتدا آن‌ها را به صورت فیلمنامه برای ساخت در سینما تدارک دیده بود اما شرایط به گونه‌ای رقم خورد که آن‌ها را به آثار و سریال‌های تلویزیونی تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به سریال «کیف انگلیسی» خاطرنشان کرد: مجموعه به‌یادماندنی «کیف انگلیسی» یک نقطه آغاز و عطف در تولید آثار تاریخ معاصر بود که به شکل موثر، مخاطب‌پذیر و جذابی توانست نقدی بر عصر پهلوی داشته باشد. همچنین این سریال نقلی از آن زمان و دوران بود؛ البته با کیفیت خوب هنری و فنی ساخته شده بود.

مدیر شبکه دو سیما ادامه داد: همکار ایشان در تهیه سریال «کیف انگلیسی»، حسن بشکوفه بود که زحمت بسیاری کشید. «کیف انگلیسی» اثر متفاوتی بود و در نوع خود حمایت ویژه‌ای از آن شد. ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون هزینه تولید «کیف انگلیسی» در آن مقطع زمانی شد که تلویزیون و شبکه یک این پول را در اختیار گذاشت و پشتیبانی از آن صورت گرفت. کار هم سریع و با کیفیت در تولید پیش رفت. در مقطع زمانی خاص، متفاوت و حساسی این اثر به مردم تقدیم شد و نقش خود را ایفا کرد. این نشانه از او و این یاد در ذهن‌ها باقی مانده است. برای او طلب غفران از خداوند داریم و راهش را پر رهرو طلب می‌کنیم. امیدوارم که دیگران کارها و دغدغه‌های بر زمین مانده ضیاء‌الدین دری را پیگیری کنند و مخاطبان و مردم عزیز بتوانند بهتر با تاریخ به ویژه دوره معاصر از طریق کارهای نمایشی دلپذیر آشنا شوند.

 

«بازی نقاب‌ها» جایگزین «پدر» می‌شود

جعفری جلوه با اشاره به برنامه‌هایی که مردم در آن حضور و تعامل دارند، گفت: در حال حاضر در شبکه دو برنامه‌هایی داریم که مردم در آن حضور موثر دارند. برنامه «زنده باد زندگی» هر روز پیش از ظهر از این شبکه به روی آنتن می‌رود. مردم در این برنامه از مناطق مختلفی حضور دارند و صمیمانه به گفت‌وگو می‌نشینند و مباحث مختلفی را طرح می‌کنند. همچنین برنامه «جیوگی» که دو فصل از آن از این شبکه پخش شده است و فصل سوم آن در فرصت نزدیک در حال تدارک است؛ قطعا برنامه‌ای خواهد بود که ظرفیت طرح مباحث مورد علاقه نخبگان و طیف‌های گسترده‌ای از مردم را در خود دارد.

او ادامه داد: برنامه صبحگاهی «از فراز الوند» با یک نام نمادین که هم بلندای الوند را یادآوری می‌کند و هم به جغرافیای شبکه دو در ضلع شمالی میدان آرژانتین اشاره دارد. این برنامه ظرفیت مباحث اجتماعی و مباحث مختلف مردمی را دارد. یک برنامه متفاوت و جدیدی به نام «حلقه رندان» در حوزه طنز و طنزپردازی هم در حال تولید است که همکاران فراخوانی را تدارک می‌بینند و از مردم ویدئوهایی متناسب طنز که تولید آن‌هاست را می‌خواهند که ارسال کنند.

مدیر شبکه دو سیما درباره سریال‌های جدید این شبکه گفت: سریال «بازی نقاب‌ها» در حال تولید نهایی است که بعد از سریال «پدر» امیدواریم آن را تقدیم مخاطبان کنیم. همچنین فصل دوم سریال «بچه مهندس» در حال تولید است که پخش آن بعد از پایان سریال «بازی نقاب‌ها» آغاز می‌شود. همچنین تدارکاتی برای ماه‌های بعد دیده شده که برنامه‌های نمایشی خوبی را از این شبکه به مردم تقدیم کنیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای

به گزارش «نماینده»، شهریار حیدری در مورد عدم ثبات بازار مسکن، گفت: در واقع مسکن مطالبه جدی و نیاز عمومی مردم است؛ خواست مجلس، رئیس‌جمهور و برنامه دولت برای ساخت یک‌میلیون مسکن در سال است، بی تردید تولید مسکن در رونق اشتغال اثرگذار است و چرخه تولید را هم فعال می کند. متاسفانه مسکن در کشور ما یا رونق نمی‌گیرد و یا چنانچه رونق می‌گیرد که مردم قدرت خرید ندارند و دلیل اصلی آن به بی برنامگی در این حوزه است.

نماینده مردم سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قیمت مسکن متاثر از افزایش نرخ کالاهای دیگر است، تاکید کرد: افزایش بی رویه تورم، افزایش قیمت حامل‌های انرژی، رشد قیمت ارز و دلار، طلا و سکه و سایر کالاها بر افزایش قیمت مسکن موثر هستند. به همین دلیل سرمایه‌های عمومی به جای هدایت به سمت تولید و اشتغال به سوی سرمایه‌گذاری در بخش مسکن، ارز، طلا و سکه چرخش پیدا کرده است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم عملیاتی شدن برنامه ریزی‌های دولت در بخش مسکن، افزود: آنچه که دولت برای تولید و ساخت مسکن ملی پیش‌بینی کرده تاکنون به میزان کمی تحقق پیدا کرده است؛ در واقع مجلس قانونگذاری و تسهیل قانون را انجام داده و بارها به دولت اعلام کرده که اگر این قانون نیاز به طرح و لایحه دارد با دو الی سه فوریت می‌توانیم آن را تسهیل کنیم تا بر مشکل مسکن اثر گذار باشد.

مجلس همراه دولت در تصویب قوانین گام برداشت

نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید به همراهی و همکاری‌های مجلس در خصوص تصویب قوانین لازم در حوزه مسکن، یادآور شد: علیرغم اینکه مجلس یازدهم در حوزه مسکن با دولت همکاری‌های مطلوب داشته،اما نه تنها شاهد رفع مشکلات موجود در بخش مسکن نبوده، بلکه به اهداف و برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده نیز نرسیدیم که دلیل آن نقص و ضعف در بخشی مدیریتی است.

حیدری با تاکید بر اینکه مسکن باید از جنبه سرمایه‌ای خارج و در بخش کالاهای مصرفی قرار بگیرد، گفت: در واقع این اقدام نیازمند به یک برنامه‌ریزی دقیق و کار کارشناسی دارد که دولت باید یکبار برای همیشه برنامه‌ریزی دقیقی در بخش مسکن انجام دهد و دستگاه‌های مسئول وذیربط را پای کار بیاورد، چرا که دولت صفر تا صد بحث مسکن و مدیریت آن را به عهده دارد.

هنوز رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن جولان می‌دهند

نماینده مردم در مجلس یازدهم در ‌ادامه با انتقاد از مدیریت مسکن در کشور ادامه داد: عدم کار مطالعاتی علمی و دقیق، آمایش جمعیتی و برآورد نیازمندی‌ها و وجود رانت‌های کلان و مافیا در حوزه مسکن باعث افزایش قیمت مسکن و جلوگیری از رونق آن شده است، به عنوان مثال در تهران و سایر کلانشهرهای کشور هزاران واحد تولید و بلا استفاده مانده است و نه تنها این واحدها در اختیار مردم قرار نمی‌گیرند بلکه با هدف احتکار به فروش نیز نمی‌رسند.

وی با انتقاد از حضور پررنگ دلالان در بازار مسکن، اظهار داشت: بدیهی است که جلوگیری از شکل گیری مافیا در بازار مسکن، نیاز به مدیریت دارد، به عبارتی تولید، تحویل و تامین منابع مالی ‌در بخش مسکن، نیازمند اشراف مدیریتی هوشمند است.

حیدری در پایان ضمن اشاره به اقدامات افراد فعال در حوزه ساخت مسکن خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی باید دولت تسهیلات در اختیار سازندگان واقعی قرار دهد و به صورت جدی بخش خصوصی را حمایت کند و نقش دولت تسهیل کننده و ناظر باشد تا نیاز مسکن در کشور مرتفع گردد.

دیگر خبرها

  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • ردپای انگلیسی‌ها در حدیث امام صادق (ع)/ ساخته‌های ذهنی یک منبری
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟