Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

سریال «کیف انگلیسی» به کارگردانی سیدضیاالدین دری، مدتی است هر شب ساعت ۲۴ از شبکه چهار سیما پخش و روز بعد ساعت ۱۸ تکرار می‌شود. این سریال برای نخستین بار در سال ۱۳۷۹ روی آنتن تلویزیون رفت و مورد توجه قرار گرفت.

داستان «کیف انگلیسی» درباره جوانی به نام منصور ادیبان (با بازی علی مصفا) است که پس از تحصیل در فرانسه، تازه به شهرستان کوچک زندگی خانوادگی‌اش برگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که یک جوان آرمان‌خواه است، پس از شکست در رقابت‌های انتخاباتی مجلس شورای ملی، با حمایت مستانه (با بازی لیلا حاتمی)، دختری از طبقه رجال، در انتخابات دوره بعدی مجلس پیروز می‌شود. ادیبان تحت تاثیر مستانه با مقامات انگلیسی‌ آشنا شده و از این رهگذر، تغییراتی اساسی در زندگی خصوصی و تفکرات قبلی‌اش پدید می‌آید.

علی مصفا، لیلا حاتمی، محمدرضا شریفی‌نیا، سیروس گرجستانی، فرهاد اصلانی، صبا کمالی، قطب‌الدین صادقی، حسام نواب‌صفوی، جعفر بزرگی، منصور والامقام و رضا کیانیان از جمله بازیگران این سریال هستند.

قطب‌الدین صادقی، نویسنده، استاد تئاتر در دانشگاه و کارگردان بیش از ۵۰ نمایش، یکی از بازیگران کلیدی «کیف انگلیسی‌» در نقش مقامی صاحب‌نفوذ است که بسیاری از اتفاقات پشت پرده سیاست کشور را شکل می‌دهد. او در گفت‌وگو با خبرآنلاین، درباره چگونگی پیوستن‌اش به گروه بازیگران «کیف انگلیسی» توضیح می‌دهد: «همه روزهای کار در سریال «کیف انگلیسی» خاطره است که البته‌ شاید این خاطرات‌ شخصی به درد مردم نخورد. از آغاز فعالیتم با این‌ گروه بگویم که من در ابتدا آقای‌ دُری را نمی‌شناختم، آقای شریفی‌نیا در این سریال مسئول انتخاب بازیگران بود، قرار بر این بود که مرحوم انتظامی‌ در این نقش باشند که گفتند در سریال‌های آقای‌ حاتمی‌ مشابه چنین شخصیتی را بازی کرده و تکراری می‌شود. یکی‌دو نفر دیگر برای‌ این نقش در نظر گرفته‌ شدند که آقای شریفی‌نیا نپذیرفتند و من را به عنوان فرد مناسب معرفی‌کردند. متن را خواندم و نقش را پذیرفتم، صحبتی کوتاه‌ با آقای دری داشتم و ایشان هم موافقت خود را اعلام کردند و کار را شروع کردیم. برای گریم این سریال، تست گریم این نقش چهار یا پنج بار تغییر داده شد.»

ساخت سریال‌های‌ بزرگ به کارگردان‌ها، نویسندگان‌ و بازیگران بزرگ و از همه مهم‌تر به مدیران‌ بزرگ نیاز دارد که در حال حاضر امور دست چنین کسانی نیست

پخش سریال «کیف انگلیسی» در ۲۰ سال گذشته بارها از شبکه‌های گوناگون سیما تکرار شده و هر بار هم مورد استقبال قرار گرفته است. صادقی درباره این‌که چرا مجموعه‌های تلویزیونی جدید نمی‌توانند موفقیت آثار پیشین سیما را تکرار کنند، می‌گوید: «دلیل این را نه از من‌ که‌ باید از مسئولین بپرسید، مدیران تلویزیون، الان سریال‌های کیلویی و بی سر و ته سرگرم کننده و شبه‌خانوادگی‌ می‌سازند و دل‌شان خوش است و لابد آن‌ها را ترجیح می‌دهند.»

او تاکید می‌کند: «ساخت سریال‌های‌ بزرگ به کارگردان‌ها، نویسندگان‌ و بازیگران بزرگ و از همه مهم‌تر به مدیران‌ بزرگ نیاز دارد که در حال حاضر امور دست چنین کسانی نیست.»

قطب‌الدین صادقی همچنین درباره فعالیت‌های آینده خود در عرصه تئاتر می‌گوید: «در حال‌حاضر سه نمایشنامه جدید نوشته‌ام؛ «سیل»، «در چشمان زنی» و «هیچ کس نمی‌داند در کجا می‌میرد». این سه نمایشنامه در مورد مسائل‌ روز است که موضوع‌هایی چون سیل‌زدگان اخیر، بحران‌های‌ اخلاقی‌روزگار ما و داستان دو کرد در زندان آلمان را دربر می‌گیرد و فعلا برنامه‌ای برای اجرای آن‌ها ندارم. در حال‌حاضر نمایشنامه‌های «آنتیگون» و «سکوتت برای‌ کشتنم کافی‌ است» را تمرین می‌کنیم که متن دومی، مربوط به چهار شکل‌خشونت در جامعه ما است.»

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تلویزیون بازی مجلس شورای انتخابات رضا کیانیان تئاتر پشت پرده آلمان جامعه استاد دانشگاه تئاتر تلویزیون جامعه رقابت قطب الدین صادقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!

این روزها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیگیری‌هایی که انجام شده این روزها تلویزیون 52 سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند. 

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کارهای فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آنها پرداخته شده است.

البته این روزها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌‌خانگی پخش شود. 

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روزها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبرها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است. 

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کارهایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کارهای کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند